Στο «Ερρίκος Ντυνάν» η κ. Μπακογιάννη

Στο «Ερρίκος Ντυνάν» η κ. Μπακογιάννη

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με συμπτώματα πνευμονίας εισήχθη αιφνιδίως χθες το πρωί στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός της, η κ. Μπακογιάννη είχε τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις στον λαιμό, που επιδεινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Χθες το πρωί ο πονόλαιμος χειροτέρεψε, ενώ, παράλληλα, εκδηλώθηκε πυρετός και αφωνία. Η υπουργός Εξωτερικών μετέβη στο νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκαν συμπτώματα πνευμονίας και αποφασίσθηκε η εισαγωγή της για νοσηλεία και περαιτέρω εξετάσεις. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο, η αξονική τομογραφία έδειξε ότι η πνευμονία είναι λοιμώδους αιτιολογίας, ενώ το πρώτο τεστ που έγινε για νέα γρίπη ήταν αρνητικό.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι η κ. Μπακογιάννη θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για βραχεία νοσηλεία, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως. Από το γραφείο της εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι ματαιώνεται το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών για τα επόμενα 24ωρα.

Λίγο μετά την εισαγωγή της κ. Μπακογιάννη, στο νοσοκομείο έσπευσε ο υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, που ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της. Τηλεφωνικά επικοινώνησαν με την ασθενή και εξέφρασαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής και μεγάλος αριθμός υπουργών και βουλευτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή