Το σίριαλ με το «ντιμπέιτ» των αρχηγών

Το σίριαλ με το «ντιμπέιτ» των αρχηγών

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρετώδεις ήταν έως το απόγευμα του Σαββάτου οι διαβουλεύσεις για τη διεξαγωγή του αυριανού debate μεταξύ των έξι πολιτικών αρχηγών, μετά την άρνηση των δημοσιογράφων να αποδεχθούν τους νέους όρους διεξαγωγής, που περιορίζουν τη δυνατότητα διευκρινιστικών ερωτήσεων. Το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης αρνήθηκε να συμμετάσχει αν δεν άλλαζαν οι όροι διεξαγωγής, ενώ ο Π. Τσίμας (Mega) εξέφραζε την πρόθεσή του να παραιτηθεί.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος διατύπωσε νέα πρόταση, η οποία δίνει σε κάθε δημοσιογράφο τη δυνατότητα για δύο, συνολικά, διευκρινιστικές ερωτήσεις, με την προϋπόθεση όμως ότι αυτές δεν μπορούν να υποβληθούν μόνο σε έναν ή κάποιους, αλλά ισομερώς σε όλους τους αρχηγούς. Η νέα πρόταση δεν έδειχνε αρχικώς ικανή να κάμψει τις αντιρρήσεις των δημοσιογράφων, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο. Μη διεξαγωγή όμως της πρώτης τηλεμαχίας δεν αποκλείεται να συμπαρασύρει και το τηλεοπτικό τετ α τετ μεταξύ Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου, την Τρίτη. Και τούτο διότι πηγές της Ιπποκράτους μετέδιδαν ότι αν δεν πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση μεταξύ όλων θα αποτελεί «προσβολή» για τα υπόλοιπα κόμματα να διεξαχθεί μόνον η αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψηφίων πρωθυπουργών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή