Γιώργος Παπανδρέου: Αυτοδυναμία ώστε να μην παραταθεί το τέλμα της 6ετίας

Γιώργος Παπανδρέου: Αυτοδυναμία ώστε να μην παραταθεί το τέλμα της 6ετίας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως δίλημμα πολιτικών, αλλά και προσώπου που θα εφαρμόσει αυτές τις πολιτικές, παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου την απόφαση που θα κληθούν να λάβουν οι πολίτες ενώπιον της κάλπης την 4η Οκτωβρίου.

Ο κ. Παπανδρέου, στο κλείσιμο της παρουσίας του στη χθεσινή τηλεμαχία, αναφέρθηκε σε «κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα». Οπως πρόσθεσε, οι πολίτες έχουν δύο επιλογές: «Η μία να συνεχίσουμε με την επιλογή αδιαφάνειας, έλλειψης αποφάσεων, πολιτικής που ρίχνει τα βάρη στη μέση ελληνική οικογένεια. Από την άλλη, υπάρχει η πολιτική που λέει ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες ως χώρα, ανθρώπινο δυναμικό, πολιτισμό που είναι πηγή ανάπτυξης, ευημερίας, που θέλει όμως κυβέρνηση με δύναμη να κάνει τις αλλαγές, να τονώσει την αγορά τις πρώτες 100 μέρες με χρήματα από ανείσπρακτους φόρους να μπορέσουμε να πάμε σε νέο αναπτυξιακό πρότυπο. Να δώσουμε ελπίδα στη χώρα, στους πολίτες».

Μετά αυτή την τοποθέτηση, με την οποία ουσιαστικά έθεσε το πλαίσιο επί του οποίου, κατά τον ίδιο, θα πρέπει να τοποθετηθούν οι πολίτες, έθεσε το δίλημμα των εκλογών: «Αν θέλετε να συνεχίσουμε το τέλμα, να συνεχίσουμε αυτό που ζήσαμε τα τελευταία 6 χρόνια, ψηφίστε Καραμανλή. Αν θέλετε το διαφορετικό, είμαι αποφασισμένος, υπάρχει σχέδιο, βούληση για κράτος που σέβεται τον πολίτη, αξιοποιεί το βιος του για ανάπτυξη και ευημερία. Ζητώ τη δύναμη, τη στήριξη, την ψήφο αυτοδυναμίας σας», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή