Κινητοποίηση Οικολόγων με στόχευση το 3%

Κινητοποίηση Οικολόγων με στόχευση το 3%

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κεντρική προεκλογική συνέντευξή τους παραχωρούν σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι Οικολόγοι Πράσινοι, με στόχο την προβολή των θέσεών τους, καθώς εισερχόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Στον απόηχο της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών, από την οποία τα στελέχη του κόμματος εκτιμούν ότι αποκόμισαν οφέλη, καθώς θεωρούν ότι η παρουσία του Νίκου Χρυσόγελου ήταν θετική, οργανώνονται οι προεκλογικές εκδηλώσεις για την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου.

Την Κυριακή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στο κεντρικό περίπτερο του κόμματος, στον πεζόδρομο της Κοραή από την πλευρά της οδού Πανεπιστημίου.

Ανάλογες εκδηλώσεις προγραμματίζονται για ολόκληρη τη χώρα, ενώ σε κάθε περιφέρεια, κλιμάκια των υποψηφίων του κόμματος θα πραγματοποιήσουν επιτόπιες επισκέψεις σε περιοχές με ιδιαίτερα προβλήματα, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τις τοπικές κοινωνίες.

Βασική επιδίωξη των Οικολόγων Πράσινων παραμένει η ανατροπή της εικόνας που καταγραφόταν στις δημοσκοπήσεις έτσι ώστε να φθάσουν το ποσοστό 3%, που θα τους βάλει στη Βουλή. Τα στελέχη του κόμματος δηλώνουν αισιοδοξία ότι η μεγαλύτερη κινητοποίηση της τελευταίας εβδομάδας, αλλά και η οριστικοποίηση της απόφασης των ψηφοφόρων για το τι θα ψηφίσουν, θα τους ευνοήσει και θα επιτύχουν τον στόχο τους.

Εν τω μεταξύ, στην εκλογική διακήρυξη του κόμματος ζητείται από τους πολίτες να αγνοήσουν «τα μηνύματα για μια ακόμη λευκή επιταγή σε κόμματα εξουσίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή