ΛΑΟΣ: Υπουργεία εκτός κέντρου

ΛΑΟΣ: Υπουργεία εκτός κέντρου

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μεταφορά των μεγάλων υπηρεσιών διοίκησης εκτός του κέντρου της Αθήνας πρότεινε χθες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ως μέτρο για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH», ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι δεν μπορεί να βρίσκονται όλες οι κεντρικές υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης και μάλιστα εντός του δακτυλίου. Πρόσθεσε ότι η πρόταση του κόμματός του είναι όλα τα υπουργεία και οι λοιπές διοικητικές υπηρεσίες να μεταφερθούν στον ίδιο χώρο, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες που χρειάζεται να μεταβούν από το ένα υπουργείο στο άλλο, προκειμένου να διεκπεραιώσουν κάποια υπόθεσή τους. «Ενας τέτοιος χώρος θα μπορούσε να είναι η έκταση εντός της οποίας βρίσκεται σήμερα η σχολή Ευελπίδων, μια έκταση με πολλά στρέμματα, έξω από την Αθήνα. Ταυτόχρονα, η σχολή Ευελπίδων να μεταφερθεί στον Εβρο», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε «ευσεβείς πόθους» τα όσα ακούγονται για αναστροφή του κλίματος και ανάσχεση του αριθμού ψηφοφόρων που μετακινούνται προς το κόμμα του. Πρόσθεσε μάλιστα ότι στο ρεύμα ψηφοφόρων από τη ΝΔ, προστίθεται, εσχάτως και ρεύμα ψηφοφόρων από το ΠΑΣΟΚ. Απέδωσε δε τη ροή ψηφοφόρων προς το κόμμα του στο σαφές και ρεαλιστικό πρόγραμμα που παρουσιάζει.

Χθες, ο κ. Καρατζαφέρης, συνοδευόμενος από τη βουλευτή του ΛΑΟΣ, Δήμητρα Αράπογλου, επισκέφθηκε το «Φάρο Τυφλών». Περιηγήθηκε στο χώρο, συναντήθηκε με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, και συζήτησε μαζί τους, όπως και με τη διοίκηση του Ιδρύματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή