Αποχή από τις κάλπες «ψήφισε» το Γραμματικό

Αποχή από τις κάλπες «ψήφισε» το Γραμματικό

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθολική αποχή από τις επικείμενες εκλογές αποφάσισαν οι κάτοικοι στο Γραμματικό αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στον εμπαιγμό, όπως αναφέρουν, των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας που επιμένουν στην υλοποίηση ενός Περιφερειακού Σχεδιασμού που έχει ξεπεραστεί από τις συνθήκες και τις καταστάσεις. Οπως δηλώνει στην «Κ» ο κοινοτάρχης κ. Νίκος Κούκης, η απόφαση ελήφθη μετά από λαϊκή συνέλευση στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον 1.000 κάτοικοι (3.000 όλοι οι δημότες). Ακούστηκαν όλες οι απόψεις. Αλλά κυρίως τα παράπονα για τη βία που ασκήθηκε από τις δυνάμεις των ΜΑΤ σε όσους επιδίωξαν να αγωνιστούν για τον τόπο τους, όπως και για την αλυσίδα των λαθών και παραλείψεων των υπευθύνων που οδήγησαν στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική τον περασμένο Αύγουστο. Για όλα αυτά δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι τέλους, προκειμένου -όπως ανέφεραν σε σχετική τους ανακοίνωση- να αποφευχθεί ένα μεγάλο περιβαλλοντικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα εάν φυσικά συνεχιστεί η ίδια πολιτική ενάντια στις επιταγές της Κομισιόν και της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Οι κάτοικοι δηλώνουν δυσαρεστημένοι και από τα δύο μεγάλα κόμματα, καθώς το μεν ΠΑΣΟΚ σχεδίασε τον ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, αλλά η Νέα Δημοκρατία τον εγκατέστησε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή