Το ΛΑΟΣ αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ

Το ΛΑΟΣ αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν το αντίπαλο δέος στο ΠΑΣΟΚ την επομένη των εκλογών θέλησε να παρουσιάσει εαυτόν και το κόμμα του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Ο κ. Καρατζαφέρης, αφού εκτίμησε ότι την επομένη των εκλογών η Ν. Δ. θα παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα πρέπει να περιμένει ότι θα κάνει περίπατο, διότι ο ίδιος και το κόμμα του θα είναι ουσιαστική αντιπολίτευση.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ φαίνεται ότι θα επιμείνει σε αυτήν την τακτική τις επόμενες ημέρες, επιχειρώντας να εμφανιστεί ως ο γνήσιος εκπρόσωπος της δεξιάς. Μάλιστα, προειδοποίησε χθες το ΠΑΣΟΚ να μην ακολουθήσει τακτική ρεβανσισμού στους δημοσίους υπαλλήλους, διότι «θα είμαι απέναντι», όπως τόνισε.

Κάλεσε μάλιστα οποιονδήποτε ενδεχομένως υποστεί ανάλογη συμπεριφορά, να το καταγγείλει σε αυτόν, που θα αναλάβει προσωπικά όλες τις υποθέσεις και την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ο κ. Καρατζαφέρης επανήλθε, επίσης, στο δόγμα της κοινής «πολυκατοικίας» με τη Ν. Δ. Και ανέφερε ότι όταν τον περασμένο Φεβρουάριο κάλεσε τον πρωθυπουργό να τον στηρίξει, του πρότεινε πρόγραμμα 26 μέτρων. «Του πρότεινα συνεργασία με 162 βουλευτές χωρίς να ζητήσω ανταλλάγματα, την αντιπροεδρία ή κάποια υπουργεία ή γραμματείες», ανέφερε.

Χθες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Δανειοληπτών Ποντίων Παλιννοστούντων και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανάγκη στέγασης των Ποντίων που ήρθαν στη χώρα μας, προσθέτοντας ότι τα κεφάλαια μπορούν να βρεθούν εάν αξιολογηθούν ορθώς οι προτεραιότητες και αξιοποιηθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που χθες το απόγευμα μίλησε στην Κομοτηνή, αύριο θα παραχωρήσει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου και, το απόγευμα, θα μιλήσει στο Ηράκλειο Κρήτης. Την Παρασκευή θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή