Τα ύστατα επιχειρήματα Καραμανλή, Παπανδρέου

Τα ύστατα επιχειρήματα Καραμανλή, Παπανδρέου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διαφορετικές στοχεύσεις και «όπλα» εισέρχονται ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου, που ολοκληρώνεται μεθαύριο.

Ο κ. Καραμανλής επενδύει στην «ασάφεια» των οικονομικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ και επικαλείται την κρισιμότητα της συγκυρίας προκειμένου να προσελκύσει αναποφάσιστους ψηφοφόρους, αλλά και να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση της εκλογικής του βάσης. Χθες κάλεσε εκ νέου τον κ. Παπανδρέου να αποτιμήσει τις συνέπειες που θα έχουν οι προεκλογικές του εξαγγελίες στο έλλειμμα και το χρέος, τη γιγάντωση του οποίου απέδωσε στην περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, σε συνέντευξή του στο Ρόιτερς σημείωσε ότι με τις πολιτικές που έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση το έλλειμμα δεν θα ξεπεράσει τον μέσο ευρωπαϊκό όρο, δηλαδή το 6%. Από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου, επιδιώκοντας να καλλιεργήσει εικόνα βέβαιου νικητή, προτάσσει την ανάγκη ισχυρής πλειοψηφίας για την αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων.

Πάντως, μειονέκτημα για τη Ν.Δ. αποτελεί η συνεχιζόμενη πολυφωνία στο εσωτερικό του κόμματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή