Οργάνωση και αυτοκριτική από την κ. Μπακογιάννη

Οργάνωση και αυτοκριτική από την κ. Μπακογιάννη

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βάρος στην οργανωτική προετοιμασία του «Φόρουμ για την Ελλάδα» προκειμένου, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο, να έχει ισχυρή παρέμβαση στα κοινά ρίχνει η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, παράλληλα με τον σχεδιασμό της σταδιακής ένταξης και νέων στελεχών, πέραν των 53 πρώτων που «συνυπέγραψαν» την προχθεσινή διακήρυξη αρχών.

Ζητούμενο είναι οι θέσεις του διευθυντή και του επιστημονικού υπευθύνου του φόρουμ, με τον κ. Γ. Αναστασόπουλο, πρώην γ. γ. Μεταφορών επί υπουργίας Κ. Χατζηδάκη, να φέρεται ως ένας εκ των επικρατέστερων υποψηφίων.

Πλην της κ. Μπακογιάννη, στην επικοινωνιακή μάχη ρίχτηκαν χθες κι άλλα στελέχη του Φόρουμ, κάτι που αναμένεται να ενταθεί το επόμενο διάστημα, προκειμένου να μην είναι μόνον η πρώην υπουργός που θα εμφανίζεται εκ μέρους της κίνησης.

«Ο στόχος μας είναι να βγάλουμε από την ιδιώτευση τους ενεργούς πολίτες, να τους φέρουμε στο προσκήνιο, να ασχοληθούν με τα κοινά. Νομίζω ότι αυτό είναι το πολύ μεγάλο μας στοίχημα και θέλω να ελπίζω ότι θα το πετύχουμε», επεσήμανε χθες η κ. Μπακογιάννη (9,84), επιμένοντας ότι υπάρχει ζωτικός χώρος για το νέο εγχείρημα, καθώς «στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι, οι οποίοι θέλουν να εκφραστούν και οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν εκφράζονται ή δεν τους καλύπτει το υπάρχον σκηνικό».

Η ανεξάρτητη βουλευτής επέμεινε στην προσπάθεια αποστασιοποίησης, διά της αυτοκριτικής, από το παρελθόν. «Από παρθενογένεση δεν προκύπτει τίποτα σε αυτή τη ζωή. Ολοι από κάπου προερχόμαστε, έχουμε μια ιστορία πίσω μας. Από εκεί και πέρα, μαθαίνουμε και από τα λάθη μας, γυρίζουμε σελίδα και προσπαθούμε με τη γνώση που αποκτήσαμε των κακώς κειμένων όλα αυτά τα χρόνια, να διορθώσουμε και εαυτούς και τα πράγματα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή