Ευάγγελος Μπασιάκος: Το αποτέλεσμα είναι κατευθυνόμενο

Ευάγγελος Μπασιάκος: Το αποτέλεσμα είναι κατευθυνόμενο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπροστά σε κενά έδρανα «απολογήθηκαν» οι εμπλεκόμενοι υπουργοί. «Ομιλώ προ 60 βουλευτών και θα με κρίνουν 300» σχολίασε με πίκρα ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, σπεύδοντας πάντως να προσθέσει πως μπροστά στην αδιαφορία χειρότερη είναι η κομματική εμπάθεια. Κατηγορούμαι γιατί ενήργησα απολύτως θεσμικά, επισήμανε ο κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, για την ουσία της υπόθεσης, αναφέροντας αναλυτικά ότι η μεν ιδιοκτησία της λίμνης έχει αποδοθεί στη μονή επί ΠΑΣΟΚ, ενώ σειρά γνωμοδοτήσεων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και της ΚΕΔ δεν επέτρεπαν οποιοδήποτε άλλο χειρισμό.

Προσέθεσε δε ότι ο ίδιος ουδεμία γνώση είχε περί της απόφασης του Πρωτοδικείου Ροδόπης, που πάντως δεν είχε εκδοθεί.

«Ως πολιτικός έχω πουλήσει τη μισή μου περιουσία και δεν έχω αποκτήσει τίποτε. Εχω υπογράψει χιλιάδες αποφάσεις και έγγραφα χωρίς κανένα πρόβλημα», επισήμανε και προσέθεσε: «το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο και κατευθυνόμενο… η πλειοψηφία καταδικάζει τη μειοψηφία, πρόκειται για μία κανιβαλική εικόνα πολιτικής ζούγκλας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή