Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Αποτύπωσα τα αληθή γεγονότα

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Αποτύπωσα τα αληθή γεγονότα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αναμένω σήμερα την ανεπηρέαστη από πολιτικές σκοπιμότητες κρίση σας» καταλήγει η επιστολή που απέστειλε χθες προς τα μέλη του κοινοβουλίου, ο πρώην υπουργός Επικρατείας. Σε μόλις 5 γραμμές, ο κ. Θ. Ρουσόπουλος σημειώνει ότι «επί δύο χρόνια, στην Ολομέλεια, τις εξεταστικές επιτροπές και την ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης αποτύπωσα τα αληθή γεγονότα καθ’ όσον με αφορούν. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε περισσότερο».

Ο κ. Ρουσόπουλος είχε προαναγγείλει τη στάση του, εδώ και ένα μήνα, με τη δήλωσή του ανήμερα της έκδοσης του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής: «Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ καταπατά θεμελιώδεις αρχές του νομικού μας πολιτισμού, υποτάσσοντας την απονομή του δικαίου σε μικροκομματικές επιδιώξεις», είχε πει.

Ο κ. Ρουσόπουλος, για τον οποίο πάντως δεν υπάρχει ούτε έγγραφο αλλά ούτε και απευθείας μαρτυρία που να τον εμπλέκει στην υπόθεση Βατοπεδίου, έχει στο παρελθόν εκφράσει τη βεβαιότητα ότι «μόνον όταν η υπόθεση περιέλθει στην αρμοδιότητα των αμερόληπτων δικαστών θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια και θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή