Ταυτοποιήθηκαν μέλη σπείρας

Ταυτοποιήθηκαν μέλη σπείρας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταυτοποιήθηκαν 6 ακόμα μέλη της σπείρας κακοποιών, η οποία στις 17 Ιανουαρίου είχε αφαιρέσει από μάντρα μεταχειρισμένων στη Ν. Ερυθραία αυτοκίνητο μάρκας Volvo, στο οποίο επέβαιναν οι δολοφόνοι των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. στη μοιραία καταδίωξη της 1ης Μαρτίου στου Ρέντη. Πρόκειται για πέντε Αλβανούς ηλικίας από 25 έως 34 ετών και έναν Ελληνα 54 ετών. Δύο από αυτούς συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, ενώ εναντίον των υπολοίπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

Για συμμετοχή στην ίδια σπείρα έχουν ήδη συλληφθεί από τον περασμένο Μάιο, οπότε και εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας των δύο αστυνομικών, 9 ακόμα Αλβανοί.

Τα μέλη της σπείρας κατηγορούνται ότι έχουν διαπράξει συνολικά 40 κλοπές και διαρρήξεις, ενώ φέρονται να έχουν κλέψει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα από μάντρες μεταχειρισμένων, αντιπροσωπείες και εταιρείες ενοικιάσεως.

Παράλληλα, από τη μέχρι στιγμής έρευνα της Ασφάλειας, στους κατηγορούμενους αποδίδεται ληστεία σε φαρμακείο απ’ όπου έχουν αφαιρέσει σκευάσματα αξίας 130.000 ευρώ καθώς και ληστεία ταβέρνας στα «Βλάχικα» της Βάρης απ’ όπου άρπαξαν 20 αρνιά, μπουκάλια κρασιού και δοχεία λαδιού. Για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος κατηγορούνται ένας 39χρονος Αλβανός και ένας 42χρονος Ελληνας. Η νέα, συμπληρωματική δικογραφία υπεβλήθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή