Κρούσματα απείθειας στο ΠΑΣΟΚ

Κρούσματα απείθειας στο ΠΑΣΟΚ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονο άρωμα διεργασιών με απροσδιόριστη -για την ώρα- εξέλιξη αναδίδουν τα τεκταινόμενα στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Οι κινήσεις μέρους βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος λαμβάνουν χαρακτήρα «απείθειας» και εναντίωσης τόσο έναντι κυβερνητικών επιλογών, όπως το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί, για το οποίο συγκέντρωσαν υπογραφές προχθές και ζήτησαν, συνολικά 21 βουλευτές, την άμεση σύγκληση του αρμοδίου ΚΤΕ, όσο και έναντι θεμάτων που αναδείχθηκαν σε κεντρικές κομματικές επιλογές, όπως η προανακριτική διερεύνηση της υπόθεσης Siemens. Χθες, κατά τη μυστική ψηφοφορία στη Βουλή για τη διερεύνηση ευθυνών για τους πρώην υπουργούς κ. Γιώργο Αλογοσκούφη και Χρήστο Μαρκογιαννάκη, η απόφαση τουλάχιστον 9 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τον πρώτο και 14 όσον αφορά τον δεύτερο να καταψηφίσουν την πρόταση που οι ίδιοι είχαν προσυπογράψει, οδήγησε το κυβερνών κόμμα σε απρόοπτη και ηχηρή πολιτική ήττα.

Την ίδια στιγμή, οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί προκαλούν και ενδοκυβερνητικές αναταράξεις, καθώς ο υπουργός Μεταφορών κ. Γ. Ραγκούσης εμφανίζεται ενοχλημένος από την απουσία στήριξης συναδέλφων του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή