Κάρ. Παπούλιας: Και τώρα δουλειά

Κάρ. Παπούλιας: Και τώρα δουλειά

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ιστορική στιγμή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αναφερόμενος στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής, υποδεχόμενος χθες στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου. Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να επισημάνει ότι «τώρα αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει» και να της δώσει πανεθνικό χαρακτήρα, τονίζοντας ότι «όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη». Ο κ. Παπανδρέου πέρασε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου στις 3 μ.μ. χθες και ο κ. Παπούλιας τον υποδέχθηκε με τη φράση «Κύριε πρωθυπουργέ, ιστορική στιγμή. Η Ευρώπη ξύπνησε».

Ο πρωθυπουργός απάντησε, αναφερόμενος σε δικαίωση των θυσιών του ελληνικού λαού και πρόσθεσε ότι «τώρα πια είναι η ώρα να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές, για τις οποίες διψάει ο ελληνικός λαός και που ανοίγουν προοπτικές ουσιαστικές για τη νέα γενιά».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για σκληρό αγώνα και ημέρες αγωνίας. «Αλλά έφτασε η στιγμή πλέον που τώρα αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει. Και νομίζω ότι όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη σ’ αυτή την προσπάθεια της ανάπτυξης για την ανακούφιση του ελληνικού λαού. Δεν μένουν περιθώρια πλέον. Και ούτε ανάπαυση στις δάφνες, οι οποίες μαραίνονται γρήγορα», πρόσθεσε.

«Πάμε σε δουλειά από δω και πέρα όλοι μας», συμφώνησε μαζί του ο κ. Παπανδρέου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή