Διετάχθη έρευνα για τα λάδια

Διετάχθη έρευνα για τα λάδια

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής ανέλαβε χθες τη διερεύνηση του περιστατικού με τα χυμένα λάδια έξω από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού της πύλης Ε12 από ιδιοκτήτες ταξί το πρωί της Πέμπτης.

Η ίδια υπηρεσία ανέλαβε να διερευνήσει και την επίθεση που δέχθηκαν από τους ιδιοκτήτες ταξί οι εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που σημειώθηκε την ίδια ημέρα.

Ο σταθμός είχε υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων, καθώς οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο κτίριο, ενώ κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα εργαζομένων.

Μιλώντας λίγες ώρες μετά τα επεισόδια σε ραδιοφωνική εκπομπή, μέλος του Δ.Σ. της ΣΑΤΑ, παραδέχθηκε ότι αυτοκινητιστές ήταν εκείνοι που έριξαν τα λάδια στο οδόστρωμα, εξηγώντας μάλιστα ότι στόχος τους δεν ήταν τα 35 τουριστικά λεωφορεία που θα έβγαιναν από την πύλη μεταφέροντας τουρίστες, οι οποίοι κατέφθασαν στην Αθήνα με κρουαζιερόπλοια, αλλά άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η Αστυνομία ενημέρωσε την Εισαγγελία Πειραιά το απόγευμα της Πέμπτης και χθες

διατάχθηκε έρευνα και κλήθηκαν να καταθέσουν οι πρώτοι μάρτυρες.

Από την αρχή των κινητοποιήσεων των ταξί μέχρι χθες είχαν σχηματιστεί 82 δικογραφίες σε βάρος 6.415 ατόμων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή