Σφοδρή κριτική στο Μαξίμου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κομμάτων της ήσσονος αντιπολίτευσης σχετικά με την ανοιχτή, πλέον, αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ιδιοκτητών ταξί.

Σχολιάζοντας την εγκύκλιο του κ. Γ. Ραγκούση για αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας, το ΚΚΕ κατήγγειλε «επιχείρηση τρομοκράτησης που εξαπέλυσε η κυβέρνηση με στόχο να κάμψει τον αγώνα των αυτοαπασχολούμενων στα ΤΑΞΙ». Προσθέτει, δε, πως «οι διώξεις που ξεκίνησαν από εισαγγελείς και αστυνομία πρέπει να πάρουν αγωνιστική απάντηση από το λαϊκό κίνημα με μαζικούς, οργανωμένους και περιφρουρημένους αγώνες».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Κ. Αϊβαλιώτης σημείωσε πως «η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να βρει λύση με τους ιδιοκτήτες ταξί. Η εκτράχυνση των γεγονότων τροφοδοτείται από μια στείρα αδιαλλαξία που απαγορεύει έναν ουσιαστικό διάλογο προς επίλυση του προβλήματος».

«Η αιφνίδια και χωρίς επαρκείς εξηγήσεις ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής στο συγκεκριμένο θέμα έχει ως πρόσθετο αποτέλεσμα η χώρα να πληρώνει τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος, με τον τουρισμό να δέχεται ανεπανόρθωτο πλήγμα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία», σημείωσε, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δημ. Παπαδημούλης.

Κριτική στην κυβέρνηση αλλά και αποδοκιμασία των πρακτικών που υιοθετούν οι ιδιοκτήτες ταξί περιλαμβάνει η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας. «Οι αυτοκινητιστές υπερβαίνουν τα όρια του νόμου και της αυθαιρεσίας με αποκλεισμούς εθνικών οδών, αεροδρομίων και λιμανιών. Με την παράνομη αυτή τακτική τους, πλήττουν καίρια τον τουρισμό που είναι η μοναδική πηγή απασχόλησης και ρευστότητας για την πατρίδα», σημειώνει η ΔΗ.ΣΥ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή