«Σκληρή γραμμή» από Παπανδρέου για τις αλλαγές

«Σκληρή γραμμή» από Παπανδρέου για τις αλλαγές

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σκληρή γραμμή» στην προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, παρά τις όποιες συντεχνιακές αντιδράσεις, φέρεται αποφασισμένος να ακολουθήσει κατά το επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Η επιλογή του κ. Παπανδρέου είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ανάγκη να τηρηθούν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Αθήνα έναντι της τρόικας, αλλά και με πρόσφατη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου και καταγράφει ότι οι πολίτες ζητούν από την κυβέρνηση να κινηθεί με «αποφασιστικότητα».

Σχετικά δείγματα γραφής αποτέλεσαν, εξάλλου, η άκαμπτη στάση που επέδειξε, παρά τις ενδοκομματικές αντιδράσεις, ο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης στη σύγκρουση με τους ιδιοκτήτες ταξί, αλλά και το μήνυμα του υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου ότι δεν θα γίνουν δεκτές πρακτικές όπως η «λευκή απεργία» στο Δημόσιο.

Σε ρυθμούς «σκληρού ροκ» θα επιμείνει ενόψει Σεπτεμβρίου η Νέα Δημοκρατία, έστω κι αν το κόμμα τελεί εμφανώς πλέον σε… θερινή ανάπαυλα. Οι υψηλοί αντιπολιτευτικοί τόνοι εξακολουθούν, πάντως, να προβληματίζουν σειρά στελεχών που, εμφανώς, κινούνται σε πιο μετριοπαθείς γραμμές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή