Αυστηρό μήνυμα Μαξίμου προς συνδικαλιστές ΔΕΗ

Αυστηρό μήνυμα Μαξίμου προς συνδικαλιστές ΔΕΗ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαφή προειδοποίηση προς τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ να μην κάνουν πράξη τις απειλές τους για απεργιακές κινητοποιήσεις, ως αντίδραση στα κυβερνητικά σχέδια εμπλοκής ιδιωτών, απέστειλε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες, ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες. Δεν θα αφήσει να παίξουν παιχνίδια με τη δημόσια υγεία και δεν θα αφήσει να δεχθεί και άλλο πλήγμα ο τουρισμός μας», επεσήμανε (MEGA), μη αποκλείοντας ακόμη και την επιστράτευση των απεργών. «Τέρμα πια με τους εκβιασμούς και τις απειλές. Υπάρχουν τρόποι, καταλαβαίνετε» είναι η φράση του κ. Κεδίκογλου, ενδεικτική της γραμμής που θέλει να ακολουθήσει η κυβέρνηση. Αλλωστε, ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, πριν μία εβδομάδα, από τη Βουλή, που αποδοκίμασε ονομαστικά τον επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ κ. Νίκο Φωτόπουλο, χρεώνοντάς τον στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κεδίκογλου, πάντως, δεν απέκλεισε τη ρήξη και με τη ΔΑΚΕ, που επίσης αντιδρά με σφοδρότητα. «Δεν θα δεχθούμε κανέναν που βάζει το προσωπικό και συντεχνιακό του συμφέρον πάνω από την εθνική ανάγκη», σημείωσε, αν και στο εσωτερικό του κόμματος διατυπώνονται επιφυλάξεις για την ετοιμότητα της Ν.Δ. να συγκρουστεί.

Εν τω μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη είναι και η αντιπαράθεση με τον κ. Ν. Νικολόπουλο. Ο κ. Κεδίκογλου χρησιμοποίησε χθες απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή, που εκτίμησε ότι την επιχειρηματολογία του εκπροσώπου δεν επικροτεί ο πρωθυπουργός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή