Απειλεί προ των αποκρατικοποιήσεων η ΔΑΚΕ

Απειλεί προ των αποκρατικοποιήσεων η ΔΑΚΕ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απειλητικό υψώνεται το συνδικαλιστικό μέτωπο έναντι των κυβερνητικών σχεδίων για προώθηση των αποκρατικοποιήσεων στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Σταθερά υψηλούς τόνους έναντι της κυβερνητικής πολιτικής, και παρά τις προσπάθειες συνεννόησης που έχουν γίνει, κρατά ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Ν. Κιουτσούκης, ο οποίος μάλιστα απάντησε στις «απειλές» για διαγραφή. «Από πού θα μας διαγράψουν, τι είμαστε εμείς, μας έχει διορίσει ο κ. Σαμαράς ή ο κ. Κεδίκογλου;» αναρωτήθηκε, καλώντας αυτός τα πολιτικά στελέχη της Ν.Δ. που «τους έρχεται βαριά η ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού» να εγκαταλείψουν το κόμμα. Ο κ. Κιουτσούκης σημείωσε (99,5) ότι η ΔΑΚΕ δεν τάσσεται εναντίον της στρατηγικής συμμαχίας με ιδιώτη, αλλά θα πολεμήσει κάθε ιδιωτικοποίηση 100%.

Στον κ. Κιουτσούκη απάντησε ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, υποστηρίζοντας ότι η Ν.Δ. θα πρέπει να συγκρουστεί με τις συντεχνιακές λογικές. «Μπορεί να χάσουμε και μεις κάνα δυο Φωτόπουλους Δεν νομίζω ότι χάθηκε ο κόσμος», σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή