Εννέα υποψήφιοι Γραμματείς στη Ν.Δ.

Εννέα υποψήφιοι Γραμματείς στη Ν.Δ.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον πρωτοφανή αριθμό των εννέα είχαν φθάσει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου οι υποψηφιότητες για τη θέση του γενικού γραμματέα της Ν.Δ. Η εκλογή θα γίνει την προσεχή Πέμπτη.

Χωρίς να είναι δεδομένο ότι άπαντες θα επιμείνουν μέχρι τέλους στην υποψηφιότητά τους, καθώς οι ολιγότερο προβεβλημένοι είναι προφανές ότι κινούνται προκειμένου να καταγράψουν εσωκομματικά την παρουσία τους, υποψηφιότητες είχαν καταθέσει ο Φιλ. Ταυρής, γραμματέας Συνδικαλιστικού της Ν.Δ., ο Νικ. Κακλαμάνης, πρ. δήμαρχος Αθηναίων, ο βουλευτής Αχαΐας Νικ. Νικολόπουλος, ο πρ. βουλευτής Παναγ. Αδρακτάς, ο ιατρός και μέλος του Πολ. Συμβουλίου Δημ. Πανοζάχος, ο βουλευτής Βοιωτίας Γ. Καράμπελας, ο ιατρός και πολιτευτής Κορίνθου Θαν. Παπαχριστόπουλος, καθώς και δύο πρόεδροι Νομαρχιακών στη Β΄ Αθήνας, οι Θεοδ. Λαμπρόπουλος και Β. Κοκόσης.

Είναι προφανές ότι η αναμέτρηση θα κριθεί μεταξύ δύο. Χρίσμα, επισήμως, δεν έχει δοθεί, ωστόσο ο κ. Ταυρής φέρεται να απολαμβάνει της υποστήριξης στελεχών του περιβάλλοντος Σαμαρά. Ο κ. Κακλαμάνης διαθέτει ερείσματα στο εσωτερικό της Ν.Δ., ο κ. Νικολόπουλος επιχειρεί προφανώς να ενισχύσει τη θέση του στο κόμμα μετά τη ρήξη με το Μέγαρο Μαξίμου εξαιτίας της παραίτησής του από το υπ. Εργασίας ενώ, τέλος, υποστήριξη από στελέχη της Βορ. Ελλάδος φέρεται να έχει ο πρ. Περιφερειάρχης Ηπείρου, Δημ. Πανοζάχος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή