ΚΚΕ: Είναι απάτη οι κόκκινες γραμμές

ΚΚΕ: Είναι απάτη οι κόκκινες γραμμές

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στην κυβέρνηση για την επικείμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα εξαπέλυσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατηγορώντας την ότι εξαπατά τους πολίτες. «Οι κόκκινες γραμμές της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ είναι σκέτη απάτη. Και τα 11,6 δισ. ευρώ θα τα αφαιρέσουν από τις τσέπες του λαού. Απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι μεθοδεύουν να κόψουν τις δήθεν μεγάλες συντάξεις και τα επικουρικά, όταν και αυτές οι δήθεν μεγάλες συντάξεις είναι ονομαστικές, γιατί έχουν υποστεί μεγάλη λεηλασία με τα χαράτσια και τους φόρους», είπε η κ. Παπαρήγα.

Με αφορμή συνάντηση με τους παραγωγούς οπωροκηπευτικών Λασιθίου Κρήτης, η κ. Παπαρήγα παρενέβη στην υπόθεση της ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ, λέγοντας ότι θέτει σε άμεσο κίνδυνο τις περιουσίες των αγροτών που είναι υποθηκευμένες εξαιτίας των χρεών.

«Αμεση παρέμβασή μας είναι να μην πουληθεί η ΑΤΕ, να μη βρεθούν υπερχρεωμένοι οι αγρότες και με υποθηκευμένη και αρπαγμένη κυριολεκτικά την περιουσία τους», είπε. Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι «οι εργατοϋπάλληλοι και οι μικροπαραγωγοί αγρότες πρέπει να αναπτύξουν κοινούς στόχους και αλληλεγγύη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή