Υψηλοί τόνοι ΑΝΕΛ κατά Σαμαρά, Βρούτση

Υψηλοί τόνοι ΑΝΕΛ κατά Σαμαρά, Βρούτση

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για προσπάθεια ισοπέδωσης των μισθών και των συντάξεων στα επίπεδα των 500 ευρώ μηνιαίως και για «συνειδητό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας» καταγγέλλουν την «κυβέρνηση των προθύμων» οι Ανεξάρτητοι Ελληνες. Ο γραμματέας εργασιακών υποθέσεων του κόμματος κ. Γ. Μανώλης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Εργασίας Γιάννης Βρούτση τον οποίο και χαρακτήρισε «κηπουρό του Σαμαρά, που φιλοδοξεί να ξεπεράσει ακόμη και τον Γ. Παπακωνσταντίνου». «Εχοντας τη στήριξη του δήθεν «αριστερού» Κουβέλη, ο κ. Βρούτσης αποκάλυψε αυτό που σχεδιάζει και ονειρεύεται η συγκυβέρνηση: Μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας» επεσήμανε ο κ. Μανώλης, προσθέτοντας πως «αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι μια ακόμα μεγαλύτερη βουτιά σε βαθιά ύφεση και ανεργία, ακόμα περισσότερη εξαθλίωση, αυτοκτονίες, με κατάληξη την επίσημη χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ».

Οι Ανεξ. Ελληνες διατηρούν σταθερά υψηλούς τόνους έναντι της κυβέρνησης Σαμαρά, ακόμη και σε μία περίοδο που τα περισσότερα κόμματα… υπολειτουργούν λόγω διακοπών. Χθες, η βουλευτής του κόμματος κ. Μίκα Ιατρίδη κατήγγειλε «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας, «μόνο και μόνο για να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε ένα πολύ μικρό κομμάτι από το τοκογλυφικά τοκοχρεολύσια», ενώ ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Χρ. Ζώης επέκρινε την απόφαση του πρωθυπουργού να μη δώσει πανηγυρικό τόνο στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως η ακύρωση της ομιλίας και της συνέντευξης Τύπου «υποβαθμίζει τη ΔΕΘ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή