Η απόφαση προκάλεσε αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Η απόφαση προκάλεσε αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφορμή για μία ακόμη υψηλών τόνων αντιπαράθεση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε η απόφαση καταδίκης του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου.

Η Κουμουνδούρου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Αντ. Σαμαρά υπενθυμίζοντας δήλωσή του, από τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν στο πλαίσιο της ΔΕΘ είχε εκφραστεί θετικά για τον πρώην δήμαρχο, χαρακτηρίζοντάς τον έντιμο. «Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της Ν.Δ.;» ερωτά ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας: «Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η Ν.Δ. έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής».

«Ο κ. Σαμαράς προχώρησε σε μία πολιτική και, προφανώς, όχι δικαστική κρίση», σχολίαζαν ήδη από το μεσημέρι χθες στελέχη της Ν.Δ., η οποία και προχώρησε στην αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Παπαγεωργόπουλου. Λίγο αργότερα η Ν.Δ. με επίσημη ανακοίνωσή της επετέθη στον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι εξοργιστικό και προκλητικό να προσάπτει σήμερα μομφές ο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έγιναν πολύ καιρό πριν εκδικαστεί η υπόθεση. Αλλωστε, μήπως πριν από ενάμιση χρόνο είχαν σχηματίσει γνώμη περί της ενοχής ή όχι οι ίδιοι οι δικαστές που αποφάνθηκαν σήμερα; Ή μήπως γνώριζε από τότε μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ τη σημερινή απόφαση;» σημειώνει το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. πριν βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ: «Υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοι μιλάνε; Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή