Προκαλεί εκ νέου ο Ν. Μιχαλολιάκος

Προκαλεί εκ νέου ο Ν. Μιχαλολιάκος

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε χθες ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος επέμεινε στην άρνηση κάθε ανάμειξης της Χρυσής Αυγής στη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Χθες το βράδυ σε δηλώσεις του στη διαδικτυακή τηλεόραση της οργάνωσης, ο γενικός γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι ο δολοφόνος του 34χρονου στο Κερατσίνι δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Χαρακτήρισε τη δολοφονία «τραγικό γεγονός» και απέδωσε την έρευνα των αστυνομικών αρχών σε «στοχοποίηση».

Αναφέρθηκε στην έρευνα την οποία διέταξαν οι εισαγγελικές αρχές, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα ανταποκριθεί στις κλήσεις της Δικαιοσύνης. Είπε χαρακτηριστικά ότι οι 32 φάκελοι τους οποίους απέστειλε ο κ. Ν. Δένδιας στην Εισαγγελία «θα κριθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη και θα δοθεί και σ’ εμάς η δυνατότητα να απαντήσουμε». Ο αρχηγός της οργάνωσης υποστήριξε, επίσης, ότι εκ των 32 υποθέσεων, οι περισσότερες δεν έχουν καμία σχέση με στελέχη ή μέλη της Χρυσής Αυγής.

Μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο -ο οποίος ζήτησε να γίνουν δημόσιες δίκες για όσα καταλογίζονται στη Χρυσή Αυγή- στο web tv της οργάνωσης παρουσιάστηκε και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης. Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης απέφυγαν να απαντήσουν ουσιαστικά στις κατηγορίες τις οποίες προσάπτουν οι εισαγγελικές αρχές σε μέλη της Χρυσής Αυγής και -αντ’ αυτού- υποστήριξαν ότι η οργάνωσή τους γίνεται αντικείμενο δίωξης επειδή… απειλεί τις δομές του κατεστημένου. Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής και ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησαν επίσης τους κομμουνιστές και τον… διεθνή σιωνισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή