Συγκέντρωση εν ενεργεία αξιωματικών του στρατού

Συγκέντρωση εν ενεργεία αξιωματικών του στρατού

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εν ενεργεία αξιωματικοί του στρατού πραγματοποιούν αύριο στην Κομοτηνή συγκέντρωση «με σκοπό τη συζήτηση των τρεχόντων και επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν όλους μας».

Την εκδήλωση οργανώνει η Ενωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜΘ) και στη σχετική ανακοίνωση απευθύνεται κάλεσμα σε «όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέλη της Ενωσης και μη, να παρευρεθούν στη συνάντηση για την ενημέρωση αλλά και την προώθηση των συναδελφικών δεσμών απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ένας ανθυπολοχαγός, ως πρόεδρος, και ένας λοχίας ΕΠΟΠ (επαγγελματίας οπλίτης) με την ιδιότητα του γραμματέα.

Σε ερώτηση της «Κ» προς τον πρόεδρο της Ενωσης, κ. Γεώργιο Ρεντζούλα, εάν ανάμεσα στα «σοβαρά προβλήματα» που θα συζητηθούν είναι και η πολιτική κατάσταση, απάντησε «όλα όσα μας απασχολούν».

Εγγραφές μελών

Ο ίδιος ανάφερε πως η Ενωση της Μακεδονίας – Θράκης δημιουργήθηκε το 2012 από εν ενεργεία αξιωματικούς και ακόμα ότι παρόμοιες ενώσεις υπάρχουν και σε άλλες περιφέρειες της Ελλάδας υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μελών Συνεργασίας Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκτός από τη συζήτηση στο πλαίσιο της οποίας «θα δοθεί ο λόγος σε όλους», θα πραγματοποιηθούν «εγγραφές νέων μελών και θα δοθούν κάρτες μέλους».

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 18.30 στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον» και ως κατακλείδα στην ανακοίνωση αναφέρεται η φράση «δύναμή μας η φωνή μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή