Ασφυκτικός κλοιός γύρω από τον Ξηρό

Ασφυκτικός κλοιός γύρω από τον Ξηρό

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασφυκτικό κλοιό γύρω από πρόσωπα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του Χριστόδουλου Ξηρού δημιουργεί η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό του.

Χθες το απόγευμα έδωσαν κατάθεση στην Αντιτρομοκρατική η σύζυγος του Σάββα Ξηρού, Αλίθια Ρομέρο, μία από τις αδελφές του φυγά που διαμένει στην πλατεία Αττικής και μια νεαρή εκπαιδευτικός, που φέρεται το τελευταίο διάστημα να είχε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις με τον τρομοκράτη. Ο Χριστόδουλος Ξηρός μετέβη από τη Νέα Καλλικράτεια στη Θεσσαλονίκη και από εκεί, συνοδευόμενος από ανιψιό του, στο διαμέρισμα της αδελφής του στην Αθήνα. Στη συνέχεια τα ίχνη του, κατά την ΕΛ.ΑΣ., κάλυψαν άτομα που διατηρούν επαφές με τα φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», τα οποία, σύμφωνα με καταθέσεις σωφρονιστικών, επισκέφθηκε ο Ξηρός το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου. Για την πορεία ερευνών ενημέρωσαν χθες τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Νίκος Δένδιας και Χαράλαμπος Αθανασίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή