Ενταση στη δίκη Γεωργιάδη – Καμμένου

Ενταση στη δίκη Γεωργιάδη – Καμμένου

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενταση προκλήθηκε χθες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια συζήτησης αγωγής που κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά του υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Στην αγωγή του ο κ. Καμμένος διεκδικεί αποζημίωση ύψους 670.000 ευρώ, θεωρώντας ότι έχει θιχτεί από τις αναφορές του υπουργού σχετικά με το σκάφος «Iliatoras of London». Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον κ. Καμμένο (και όχι στον πατέρα του) και είναι δηλωμένο σε εταιρεία offshore προκειμένου ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να γλιτώνει φόρους. Ο υπουργός κατέθεσε σειρά εγγράφων και ένα DVD για του λόγου το ασφαλές και ισχυρίστηκε ότι μέχρι το 2009 δεν υπήρχε κάποιο έγγραφο που να συνδέει τον πατέρα του κ. Καμμένου με το συγκεκριμένο σκάφος.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «χαλκεία» και είπε ότι οι «συκοφάντες» θα πληρώσουν ακριβά. Υπέρ του κατέθεσε ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου και πρώην βουλευτής Ν.Δ. Ιωάννης Γιαννέλης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι το σκάφος ανήκει στον πατέρα του κ. Καμμένου και όχι σε offshore. Καθώς και οι δύο πολιτικοί βρίσκονταν στην αίθουσα του δικαστηρίου, η ατμόσφαιρα «ηλεκτρίστηκε» αρκετές φορές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή