Σύσσωμη καταδίκη των κομμάτων για την αποστολή φακέλων σε Προβόπουλο-Πρετεντέρη

Σύσσωμη καταδίκη των κομμάτων για την αποστολή φακέλων σε Προβόπουλο-Πρετεντέρη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταδίκασαν, με ανακοινώσεις τους, τα κόμματα την αποστολή φακέλων με σφαίρες και απειλητικές επιστολές στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Προβόπουλο, και τον δημοσιογράφο Γ. Πρετεντέρη.

«Οι δράστες ματαιοπονούν εάν νομίζουν πως μπορούν να σπείρουν το φόβο και να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας. Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι: Δεν θα τα καταφέρουν», τόνισε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε απόλυτα καταδικαστέα την ενέργεια, υπογραμμίζοντας ότι «λειτουργεί αποποπροσανατολιστικά και δίνει δυνατότητες αξιοποίησής της σε όλους όσοι θέλουν να εμπεδωθεί ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία».

«Αυτοί που με μαφιόζικες πρακτικές επιχειρούν να βλάψουν τη χώρα να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ενώ προστίθεται ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και δεν απειλείται.

Τέλος, την αποστολή των φακέλων καταδίκασε και το ΚΚΕ, αναφέροντας ότι τέτοιου είδους ύποπτες ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τις αγωνίες και τους αγώνες του λαού ενάντια στην εφαρμοζόμενη πολιτική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή