Σ. Κεδίκογλου: Η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις του ΣτΕ

Σ. Κεδίκογλου: Η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις του ΣτΕ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ασφαλώς και η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις του ΣτΕ, όμως στο συγκεκριμένο σας ερώτημα η κυβέρνηση δεν μπορεί να τοποθετηθεί αν δεν δει προηγουμένως την απόφαση. Δεν έχουμε πάρει την απόφαση στα χέρια μας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου στον ραδιοσταθμό «Βήμα» για τις πληροφορίες σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει αντισυνταγματικές, ρυθμίσεις για περικοπές στις αποδοχές των ενστόλων.

Κάλυψε απόλυτα τον υπουργό Οικονομικών μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασής του, λέγοντας:

«Επειδή, παρά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα, σχόλια κλπ. για δήθεν αλλαγές στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, σας υπογραμμίζουμε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ή απομάκρυνσης του Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιάννης Στουρνάρας έχει σημαντικό έργο να επιτελέσει. Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ή απομάκρυνσής του, κατηγορηματικά και απόλυτα».

Κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της ΝΔ για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του κ. Τσίπρα είπε: «Ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν θα σχολιάσω κομματικές ανακοινώσεις. Αυτό που έχω να σας πω, είναι ότι πιστεύω, τέτοιες πληροφορίες, καλό είναι να τις ξέρουν οι πολίτες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή