ΝΔ: Δεν τρομοκρατείται η δημοκρατία

ΝΔ: Δεν τρομοκρατείται η δημοκρατία

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τα παραληρήματα δολοφόνων και αδίστακτων εγκληματιών», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή την επιστολή και το βίντεο του Χριστόδουλου Ξηρού. Επισημαίνει ότι ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος απέναντί τους, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες.

«Γι’ αυτό και επισημαίνουμε συνεχώς στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η καταδίκη στην τρομοκρατία πρέπει να είναι απόλυτη, έμπρακτη και χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις…», συνέχισε και εξήγησε ότι έμπρακτη καταδίκη θα ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ αν, «εκτός από τα σημερινά κροκοδείλια δάκρυά του για το παραλήρημα Ξηρού, μάζευε το επίσημο όργανό του, την Αυγή, που ζητούσε την αποφυλάκισή του, και αν απομόνωνε πολιτικά τους βουλευτές του που μιλούν για «πολιτικό υπόβαθρο» στη δράση της 17Ν».

Έμπρακτη καταδίκη θα ήταν, πρόσθεσε, αν διέγραφε όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν στα δικαστήρια και υποστηρίζουν σε εκδηλώσεις τη δράση του Χριστόδουλου Ξηρού και κυρίως, σημείωσε, όσους χρησιμοποιούν ίδια γλώσσα και ίδια «επιχειρήματα» με τον Ξηρό, χωρίς να αντιλαμβάνονται το επικίνδυνο παιχνίδι τους με τη φωτιά και τη Δημοκρατία.

«Αντί γι' αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει όσους του επισημαίνουν τα αυτονόητα, ακόμα και αν είναι στελέχη του! Ελπίζουμε να αλλάξει!», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή