Τις προτεραιότητες της ελληνικής Προεδρίας παρουσιάζει ο Αθ. Τσαυτάρης

Τις προτεραιότητες της ελληνικής Προεδρίας παρουσιάζει ο Αθ. Τσαυτάρης

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις προτεραιότητες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας, παρουσιάζει σήμερα και αύριο σε συναντήσεις των Επιτροπών Αλιείας, Γεωργίας και Περιβάλλοντος στις Βρυξέλλες, ο αρμόδιος υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Στη συνάντηση με την Επιτροπή Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου, ο κ. Τσαυτάρης θα εστιάσει, μεταξύ άλλων, στην υιοθέτηση των εξουσιοδοτικών πράξεων της μεταρρύθμισης της ΚΓΠ. Στην Επιτροπή Αλιείας η συζήτηση θα αφορά στην έγκριση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Θάλασσας και Αλιείας (ΕΤΘΑ), την εφαρμογή της απαγόρευσης εκφόρτωσης αλιευμάτων, τις εργασίες σχετικά με τα πολυετή σχέδια διαχείρισης, την πρόταση για την αλιεία βαθέων υδάτων και τις άδειες αλιείας στα διεθνή ύδατα, καθώς και την εναρμόνιση κανονισμών στη Συνθήκη της Λισαβόνας.

Τέλος, στην Επιτροπή για το Περιβάλλον θα παρουσιάσει συνοπτικά τις προτεραιότητες της Προεδρίας στη Γεωργία και την Αλιεία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή