«Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, μιλάει μόνο το ΠΑΣΟΚ», τονίζει η Χαρ.Τρικούπη για την κίνηση των «58»

«Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, μιλάει μόνο το ΠΑΣΟΚ», τονίζει η Χαρ.Τρικούπη για την κίνηση των «58»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ μιλάει μόνο το ΠΑΣΟΚ», τονίζει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του Κινήματος, σχετικά με δημοσιεύματα -που με αφορμή ομιλία του καθηγητή Γιάννη Βούλγαρη σε χθεσινή εκδήλωση της πρωτοβουλίας των «58» στο Περιστέρι- κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, για απορρόφηση του κόμματος, απώλεια της αυτονομίας του, αλλαγή του ονόματος και των συμβόλων του.

Το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει, με αφορμή τα δημοσιεύματα, ότι ισχύουν οι αποφάσεις της ΚΠΕ και οι δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι δεν αμφισβητούνται η υπόσταση, ο ρόλος, το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «ισχύουν οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η απόφαση της ΚΠΕ» και τονίζει ότι «πιστεύουμε στη δυναμική και την ανάγκη συσπείρωσης όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης».

Επιπλέον, υπογραμμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ «σέβεται όλα τα πρόσωπα, όλες τις κινήσεις και τις δημιουργικές πρωτοβουλίες» και πως «αξιώνει βεβαίως τον ίδιο σεβασμό όχι μόνο στην ιστορική του διαδρομή, αλλά και στον σημερινό του ρόλο για τη σταθερότητα της χώρας και την πορεία εξόδου από τη κρίση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή