Πατούλης ή Μίχαλος εκλεκτοί της Ν.Δ. σε Αθήνα

Πατούλης ή Μίχαλος εκλεκτοί της Ν.Δ. σε Αθήνα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Γιώργος Πατούλης, και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, βρίσκονται στις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αθηναίων, χωρίς πάντως να έχει προσώρας «κλειδώσει» η όποια υποψηφιότητα ή να μπορεί να αποκλειστεί η έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Συγγρού και Μέγαρο Μαξίμου κινούνται για την επιλογή τους υπό το βάρος της προαναγγελίας του κ. Νικήτα Κακλαμάνη ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, παρά την ήττα του το 2010.

Ο κ. Κακλαμάνης έκανε χθες λόγο (99,5) για στελέχη του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος που δεν θέλουν την υποψηφιότητά του και σημείωσε ότι θα επιδιώξει συνάντηση με τον ίδιο τον κ. Αντώνη Σαμαρά. Την ίδια στιγμή, την οργή στελεχών του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος προκάλεσε χθεσινή αναφορά του πρώην υπουργού και βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη (Paraskhnio.gr) ότι «δεν έχει λήξει ο ιστορικός κύκλος από τον οποίο θα αποτιμηθεί η φράση “Καραμανλής ή χάος”» που είχε πει το 2008.

Ο κ. Στυλιανίδης πρόσθεσε ότι εξ όσων ακολούθησαν από το 2009 και μετά, η φράση του εκείνη έχει αρχίσει να δικαιώνεται. Οι αναφορές ερμηνεύτηκαν ως επίκληση προς τον πρώην πρωθυπουργό, προκαλώντας ποικίλα, ενίοτε δε και δηκτικά σχόλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή