ΠΑΣΟΚ: Θεσμοθετούν μεσαίωνα οι προτάσεις του ΚΕΠΕ

ΠΑΣΟΚ: Θεσμοθετούν μεσαίωνα οι προτάσεις του ΚΕΠΕ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Εργασιακό Μεσαίωνα και στυγνή εκμετάλλευση δημιουργούν οι προτάσεις του ΚΕΠΕ για την κατάργηση του κατώτατου μισθού και την καθιέρωση της άμισθης εργασίας για ένα χρόνο, για νέους 15-28 ετών, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την πλήρη διαφωνία του με την πρόταση. Ειδικότερα σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος αναφέρεται:

«Οι προτάσεις του ΚΕΠΕ περί κατάργησης του κατώτατου μισθού έως ένα χρόνο και περί άμισθης απασχόλησης προκειμένου οι νέοι (15-28 ετών) να μπουν στην αγορά εργασίας όχι μόνο δεν δημιουργούν ευκαιρίες αλλά θεσμοθετούν τον εργασιακό Μεσαίωνα και τη στυγνή εκμετάλλευση.  Σε μια περίοδο μάλιστα που η ανεργία στους νέους είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα, τέτοιου είδους απόψεις είναι προκλητικές και απαράδεκτες. Αν το ΚΕΠΕ θέλει να διασώσει το κύρος και την αποστολή του πρέπει να καταθέσει ουσιαστικές, ορθολογικές και μεταρρυθμιστικές προτάσεις που θα δίνουν λύσεις στα αναπτυξιακά προβλήματα της χώρας και δεν θα λειτουργούν διαλυτικά για την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή