Εκθεση της Βουλής στο Ναύπλιο

Εκθεση της Βουλής στο Ναύπλιο

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης στο Βουλευτικό Ναυπλίου θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης «Βουλή των Ελλήνων. Οι σταθμοί μιας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών», που προετοίμασε το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Όπως αναφέρεται σχετικά, η Έκθεση αυτή -που θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας- «αξιοποιώντας σπάνια τεκμήρια και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, αφηγείται δύο σχεδόν αιώνες κοινοβουλευτικού βίου: από τις πρώτες εθνοσυνελεύσεις που ακολούθησαν την ελληνική επανάσταση του 1821 έως την εδραίωση του κοινοβουλευτισμού την περίοδο 1862 – 1914, από τις κρίσεις του Μεσοπολέμου έως τα χρόνια που οδήγησαν στην κατάλυση της δημοκρατίας το 1967, από τη μεταπολίτευση του 1974 έως τις μέρες μας».

Η έκθεση στο Βουλευτικό Ναυπλίου θα λειτουργήσει για το κοινό από τις 9.9.2020 έως τις 4.10.2020 και θα είναι επισκέψιμη με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή