Νέα ενημερωτική καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας για το 112

Νέα ενημερωτική καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας για το 112

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νέα της ενημερωτική καμπάνια για το 112, με κεντρικό μήνυμα «112-Το νούμερο σου στην έκτακτη ανάγκη», ξεκινάει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σκοπός της καμπάνιας είναι όλοι οι πολίτες να γνωρίσουν τον έναν αριθμό που μπορούν να καλούν για κάθε επείγον περιστατικό ή φυσική καταστροφή.

«Το 112 συνενώνει όλες τις υπηρεσίες απόκρισης σε περιστατικά εκτάκτου ανάγκης της χώρας μας και είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, πάντα και παντού, από όπου κι αν το καλέσουμε. Με κάθε κλήση στο 112, κάθε πολίτης, κάθε επισκέπτης στη χώρα μας, λαμβάνει άμεση, συντονισμένη και αποτελεσματική βοήθεια, όπου κι αν βρίσκεται», τονίζει η ανακοίνωση.

Η αναβάθμιση αυτή και η προσαρμογή των υπηρεσιών του 112 στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και η εν λόγω ενημερωτική καμπάνια, αποτελούν δράση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή