Ακάρ: Κάποιοι κάνουν κινήσεις που ξεπερνούν το μπόι τους

Ακάρ: Κάποιοι κάνουν κινήσεις που ξεπερνούν το μπόι τους

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο Τούρκος υπουργός Αμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος προειδοποίησε «να μην κάνουν κάποιοι κινήσεις που ξεπερνούν το μπόι τους και είναι πάνω από τις δυνατότητές τους».

Απευθυνόμενος στο προσωπικό της μονάδας Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (SAT), γνωστή ΚΑΙ ως «ήρωες των Ιμίων (Kardak)», ο Ακάρ παρακολούθησε στρατιωτικές ασκήσεις που διεξήγαγαν μέλη της SAT.

Οπως είπε «κάποιοι κάνουν κινήσεις που ξεπερνούν το μπόι τους και είναι πάνω από τις δυνατότητές τους. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε αυτό».

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Τούρκος υπουργός Αμυνας είχε προχωρήσε εκ νέεου σε εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, τονίζοντας πως «για να μειωθεί η ένταση (σ.σ. στην Ανατολική Μεσόγειο) αρκεί κάποιοι να σωπάσουν. Να μην κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να σωπάσουν».

Συνέστησε δε στην Ελλάδα να σωπάσει «για να μη γίνει μεζές» για τα συμφέροντα των άλλων.

«Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας όπως έχει γίνει και στο παρελθόν θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν», είπε επίσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή