Κ. Σακελλαροπούλου για Τουρκία: Οι προκλήσεις και οι απειλές δεν οδηγούν πουθενά

Κ. Σακελλαροπούλου για Τουρκία: Οι προκλήσεις και οι απειλές δεν οδηγούν πουθενά

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τουρκική ηγεσία θα πρέπει να αντιληφθεί ότι με τις προκλήσεις και τις απειλές τα πράγματα δεν μπορούν να οδηγηθούν πουθενά, δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη την κ. Σακελλαροπούλου για την πρόσφατη επίσκεψή της στο Καστελόριζο. «Θέλω να σας συγχαρώ για το επιτυχημένο σας ταξίδι στο Καστελόριζο που συνέπεσε με μία υποχώρηση στις εθνικές φουρτούνες» είπε και εξέφρασε την ευχή «τα ήρεμα νερά να διατηρηθούν». Σημείωσε ωστόσο ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την Ελλάδα.

Ανέφερε ακόμη πως η κυρά της Ρω «θα ήταν διπλά συγκινημένη» αν έβλεπε να επισκέπτεται το νησί μία γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά τη «μάχη» για την αναχαίτιση του κορωνοϊού ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ελληνική κοινωνία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και στην παρούσα φάση και πρόσθεσε πως παρά την αύξηση των κρουσμάτων η Ελλάδα εξακολουθεί να τα καταφέρνει καλύτερα από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή