ΝΔ: Ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει θέση για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΝΔ: Ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει θέση για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση, και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή Παύλο Πολάκη, μετά από ανάρτησή του στην οποία αναφέρεται σε «μεραρχία μαυροσκούφηδων».

Αναλυτικότερα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αν. υπουργός Υγείας Π. Πολάκης ανήρτησε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τους «μαυροσκούφηδες του Βελουχιώτη», γράφοντας «Εμείς δε θα κάνουμε “μητρώο στελεχών”. Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε “μεραρχία μαυροσκούφηδων” που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα».

«Ο “κολλητός” του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει “μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα”» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη.

«Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή