ΣΥΡΙΖΑ: Κρυφό σχέδιο της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών

ΣΥΡΙΖΑ: Κρυφό σχέδιο της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «κρυφό σχέδιο ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών» κατηγορούν την κυβέρνηση, με ανακοίνωσή τους, οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης.

Οι κ.κ. Παππάς και Γιαννούλης κάνουν λόγο για «ατεκμηρίωτη σύγκριση του κόστους μετακίνησης των λεωφορείων των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών σε σχέση με αυτό των ΚΤΕΛ».

Μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει πρόθεση «να ξεπουλήσει μία κρίσιμη δημόσια υπηρεσία, όπως αυτή των αστικών μεταφορών» και κατηγορούν τον αρμόδιο υπουργό Κ. Α. Καραμανλή για «ανικανότητα να συντάξει και να υλοποιήσει ένα επαρκές και ασφαλές σχέδιο λειτουργίας των ΜΜΜ εν μέσω κορωνοϊού, η οποία έχει οδηγήσει στα καθημερινά φαινόμενα συνωστισμού των επιβατών».

«Η Ν.Δ. οφείλει να προστατεύσει τη δημόσια Υγεία και το δημόσιο χρήμα. Είχε το χρόνο να προετοιμαστεί, αλλά δεν το έπραξε. Είτε από ανικανότητα είτε από σκοπιμότητα. Ας διαλέξει» καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή