Στ. Πέτσας: Δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Στ. Πέτσας: Δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις στις 28 Οκτωβρίου με απόφαση του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της εξάπλωσης του ιού, ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ωστόσο, προειδοποίησε ότι χρειάζεται «εγρήγορση και όχι εφησυχασμός», καθώς η εικόνα μπορεί «πολύ εύκολα να αλλάξει δραματικά».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «τα κρούσματα σε γηροκομεία αλλά και χώρους εργασίας, όπου η μετάδοση γίνεται με ραγδαία αυξανόμενους ρυθμούς, αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη σημασία της ατομικής ευθύνης, της τήρησης των πρωτοκόλλων, της πιστής εφαρμογής των μέτρων που συνιστούν οι ειδικοί και θεσπίζει η Πολιτεία».

«Είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα, αλλά και για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Να συγκρατήσουμε, αλλά και να μειώσουμε τον αριθμό κρουσμάτων και διασωληνωμένων», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή