Μητσοτάκης: Μια πραγματικά ιστορική ημέρα για την Ελλάδα

Μητσοτάκης: Μια πραγματικά ιστορική ημέρα για την Ελλάδα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αφού ο ελληνικός λαός έστειλε με τη ψήφο του εκτός της Βουλής το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές, σήμερα το ελληνικό δικαστικό σύστημα καταδίκασε την ηγεσία του ότι λειτουργεί σαν εγκληματική οργάνωση. Μια πραγματικά ιστορική ημέρα για την Ελλάδα, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου» γράφει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση στα αγγλικά στο twitter, για τη δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Η Δημοκρατία σήμερα νίκησε. Είναι στο χέρι όλων μας να νικά καθημερινά» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του έπειτα από την καταδίκη του σκληρού πυρήνα της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη δράση της Χρυσής Αυγής κλείνει ένας τραυματικός κύκλος της δημόσιας ζωής της χώρας. «Η πολιτική του διάσταση έχει, ευτυχώς, κριθεί με τη νίκη της Δημοκρατίας, που εξόρισε απ’ τη Βουλή το ναζιστικό μόρφωμα. Τώρα, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δίνει και αυτή την δική της απάντηση» συμπλήρωσε. Διαβάστε αναλυτικά

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή