ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να μην γνωρίζει, να μην ρωτάει, να μην ψάχνει και καταγγέλλει

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να μην γνωρίζει, να μην ρωτάει, να μην ψάχνει και καταγγέλλει

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να μην γνωρίζει, να μην ρωτάει, να μην ψάχνει και καταγγέλλει» αναφέρει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ως απάντηση στην κοινή δήλωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σπίρτζη και του αν. τομεάρχη Δ. Καλαματιανού, οι οποίοι έκαναν λόγο για «προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών και των οικογενειών τους» από την Αστυνομία στα σχολεία της Ξάνθης.

«Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε συγκεκριμένες ενέργειες μετά από προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας για τις καταλήψεις σχολείων» επισημαίνει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

Σημειώνεται ότι οι κ. κ. Σπίρτζης, Καλαματιανός προέβησαν στην παραπάνω δήλωση, όπως αναφέρουν, με αφορμή καταγγελία της ΕΛΜΕ Ξάνθης ότι η Αστυνομία κάλεσε στο τμήμα διευθυντές σχολείων και τους ζήτησε ονόματα μαθητών που συμμετέχουν σε καταλήψεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

«Ως απάντηση σε δήλωση του τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ για τα σχολεία της Ξάνθης περί “προσπάθειας τρομοκράτησης των μαθητών και των οικογενειών τους μέσω ασφαλίτικων μεθόδων που παραπέμπουν ευθέως σε μαύρες για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία εποχές”, ενημερώνουμε ότι:

Ο εισαγγελέας Ξάνθης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις σχολείων και στα πλαίσια αυτά ζήτησε συγκεκριμένες ενέργειες από την ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες υποχρεωτικά εκτελούνται.

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει με αμείωτη ένταση να μην γνωρίζει, να μην ρωτάει, να μην ψάχνει. Και να καταγγέλλει!»