Κομισιόν: Παρελήφθησαν οι επιστολές της Αθήνας για την τελωνειακή ένωση Ε.Ε. – Τουρκίας

Κομισιόν: Παρελήφθησαν οι επιστολές της Αθήνας για την τελωνειακή ένωση Ε.Ε. – Τουρκίας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επιστολές της Αθήνας τόσο προς τον ύπατο Εκπρόσωπο της Ε.Ε. Ζοζέπ Μπορέλ όσο και προς τον επίτροπο Διεύρυνσης Όλιβερ Βαρέλι έχουν παραληφθεί επιβεβαίωσαν οι αρμόδιοι εκπρόσωποι της Κομισιόν, ερωτηθέντες για το θέμα.

«Επιβεβαιώνουμε ότι λάβαμε την επιστολή από τον υπουργό Εξωτερικών, τον κ. Δένδια, προς τον επίτροπο Βαρέλι. Αντίγραφο της επιστολής έχει σταλεί στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο, τον κ. Ντομπρόβσκις. Από την πλευρά της Κομισιόν, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι λαμβάνουμε υπόψη την επιστολή, συμπεριλαμβανομένης της έκκλησης για νομική δράση αναφορικά με την τελωνειακή ένωση» Ε.Ε. – Τουρκίας, ανέφερε η εκπρόσωπος της Κομισιόν αρμόδια για θέματα Διεύρυνσης Άννα Πισονέρο και συμπλήρωσε ότι «θα το αναλύσουμε και θα απαντήσουμε αφού κάνουμε αυτή την ανάλυση».

Παράλληλα, αναφορικά με την επιστολή που εστάλη προς τον κ. Μπορέλ, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα Εξωτερικών Υποθέσεων, Πίτερ Στάνο, σημείωσε ότι «θα δώσουμε προσοχή στην επιστολή και εν συνεχεία θα δράσουμε και θα απαντήσουμε αναλόγως».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή