Συντηρεί τη διπλή γλώσσα η Άγκυρα

Συντηρεί τη διπλή γλώσσα η Άγκυρα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους αρχηγούς των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Eμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου, υπέρ των ειρηνικών διευθετήσεων, πολιτικών λύσεων, είμαστε υπέρ των συνομιλιών και των συναντήσεων. Να διεξαχθούν οι διερευνητικές συνομιλίες, να πραγματοποιηθούν οι συνομιλίες στο ΝΑΤΟ, οι συναντήσεις στο πλαίσιο μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης από τις οποίες οι δύο έγιναν στην Αθήνα και μία στην Άγκυρα. Να μιλήσουμε, να λύσουμε τα προβλήματα με συνομιλίες. Όμως απο την άλλη όλοι πρέπει έχουν καταλάβει πως δεν υποκύπτουμε δεν σκύβουμε το κεφάλι σε τετελεσμένα, σε εκβιασμούς και σε πιέσεις» δήλωσε.

Ο Ακάρ τόνισε πως «στην “Τουρκική δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου” και γύρω από αυτήν, στις θάλασσες, όπως και στους αιθέρες, προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας , όπως και αδελφών μας στην Κύπρο. Δεν επιτρέψαμε και δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή