ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης

Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης

Θετικός στον κορωνοϊό βγήκε ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης όπως ο ίδιος ανακοίνωσε επίσημα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Πριν τρεις μέρες ο βουλευτής είχε παραστεί σε εκπομπή του καναλιού της Βουλής και γι’ αυτό τέθηκαν προληπτικά σε καραντίνα υπάλληλοι

«Μετά την εκδήλωση κρούσματος Κορωνοιού στο γραφείο μου στην Αλεξανδρούπολη (που συνδέεται με ήδη καταγεγραμμένο κρούσμα στο Πειραματικό Σχολείο της πόλης) υποβλήθηκα κι εγώ σε τεστ μοριακού ελέγχου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και τον ΕΟΔΥ το οποίο υπήρξε θετικό, χωρίς να έχω καθόλου συμπτώματα.Αυτονόητα ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τέθηκα σε καραντίνα. Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη. Ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook. 

Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης-1

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής ψήφισε την Κυριακή στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολική ψήφο και δεν ήταν στην Ολομέλεια, αλλά επειδή πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε χώρους συγκεκριμένης υπηρεσίας του Κοινοβουλίου μετά την ιχνηλάτηση τέθηκαν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό αρκετοί υπάλληλοι της.