Καταθέτουν Σαμαράς, Βενιζέλος για Νovartis

Καταθέτουν Σαμαράς, Βενιζέλος για Νovartis

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε τις καταθέσεις πολιτικών προσώπων που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της Novartis ξεκινούν οι ανακρίσεις του Ειδικού Δικαστηρίου, με πρώτο να έχει κληθεί τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Σαμαράς θα καταθέσει στις 5 Νοεμβρίου, ενώ στη συνέχεια έχει κληθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για τις 6 του μηνός. Οι καταθέσεις θα γίνουν στον Αρειο Πάγο και ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας κ. Αλεβιζοπούλου, η οποία μετέχει στο δικαστικό συμβούλιο που κληρώθηκε από τη Βουλή για να διενεργήσει τις ανακρίσεις και να κρίνει αν τελικώς οι εγκαλούμενοι, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και λοιποί, μη πολιτικά πρόσωπα, θα φθάσουν ή όχι στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου.

Για τις 9 Νοεμβρίου έχει κληθεί σε κατάθεση και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Οι ανακρίσεις θα διαρκέσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έως το τέλος του χρόνου, καθώς ήδη το υλικό που έχει διαβιβάσει η Βουλή είναι τεράστιο και εξαιρετικά επεξεργασμένο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή