ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Στ. Πέτσας για Αλ. Τσίπρα: Δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην κοινωνία

Στ. Πέτσας για Αλ. Τσίπρα: Δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην κοινωνία

«Είναι τόσο το άγχος του κ. Τσίπρα που έκανε δήλωση πριν καν ακούσει το μήνυμα του Πρωθυπουργού» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με αφορμή τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση «εγκληματική αδράνεια» τους τελευταίους μήνες, ως προς τη διαχείριση της πανδημίας.

«Εκτός από πρωτοφανές, θα ήταν και φαιδρό, αν δεν αφορούσε κάτι τόσο σημαντικό όσο η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Μόνος στο κομματικό του σπίτι, δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην κοινωνία» πρόσθεσε ο κ. Πέτσας, αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα.

«Οι πολίτες ενωμένοι, με υπευθυνότητα, θα ακούσουν ξανά τις οδηγίες των ειδικών και θα ξεπεράσουμε, όλοι μαζί, την κρίση» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στη δήλωσή του, ο κ. Τσίπρας ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το δεύτερο κύμα της πανδημίας ήταν αναμενόμενο. Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο, ήταν ότι θα μας έβρισκε σε αυτή τη κατάσταση. Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα ετοιμάζεται με μεγάλη καθυστέρηση να ανακοινώσει σχέδιο ενός μηνός».