Κυρ. Μητσοτάκης: Η Σάμος άντεξε – Το Σάββατο οι ανακοινώσεις για τον κορωνοϊό

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Σάμος άντεξε – Το Σάββατο οι ανακοινώσεις για τον κορωνοϊό

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι οι ανακοινώσεις σχετικά με την πανδημία θα γίνουν αύριο. 

Το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους πολίτες για το δεύτερο κύμα της πανδημίας και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας είχε προγραμματιστεί για σήμερα, στις 3 μ.μ. αλλά αναβλήθηκε λόγω του σεισμού. 

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα μέτρα που εξετάζονται, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού και να αποτραπεί ένα γενικό lockdown, είναι η μείωση του ωραρίου της εστίασης στις «πορτοκαλί» περιοχές έως τις 9 ή τις 10 το βράδυ και η απαγόρευση κυκλοφορίας μία ώρα μετά. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή