ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση κατά του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: Αθλιότητες από αυτόκλητους «τιμωρούς»

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση κατά του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: Αθλιότητες από αυτόκλητους «τιμωρούς»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επίθεση που δέχθηκε ο πρύτανης της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρης Μπουραντώνης, καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για αθλιότητες που διέπραξε ομάδα αυτόκλητων «τιμωρών». «Οι νέες και νέοι στη χώρα μας δεν καταφεύγουν σε τραμπουκισμούς και διαπόμπευση προσώπων και μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας για να επιτύχουν τους στόχους τους», αναφέρει η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της.

«Αυτές είναι ενέργειες που ταιριάζουν σε μιμητές βιαιοτήτων και αστυνομικών πρακτικών της δεκαετίας του ’60», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η νεολαία δυναμώνει τους αγώνες της απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που πλήττει τα μορφωτικά και εργασιακά της δικαιώματα». Υπογραμμίζει ότι «πρακτικές σαν και αυτή, που εξευτελίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη, που δυσφημούν το φοιτητικό κίνημα και εντάσσονται -ως μορφή και περιεχόμενο- αποκλειστικά και μόνο στο οπλοστάσιο της ακροδεξιάς, δεν έχουν καμία δικαιολογία και μας βρίσκουν αποφασιστικά αντίθετους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή